Vlad Vasile, un om care a trăit pentru oameni și o idee…

Azi, am aflat că unul dintre cei mai buni oameni ce i-am cunoscut, colegul nostru Vlad Vasile a trecut in neființă. Un om cum rar găsești, un om dedicat semenilor săi, un exemplu de bunătate, de dăruire si trăire pentru oameni.

Mândru de faptul ca era ardelean, respira romanește prin toți porii ființei lui. Ieșise de curând la pensie și iși dorea după foarte mulți ani dedicați slujirii țării si oamenilor să-si găsească liniștea alaturi de familia sa. Din păcate acest lucru nu a fost posibil. Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă al tuturor celor care l-au cunoscut. Va rămâne în amintirea noastră ca unul dintre cei mai buni oameni, ca un exemplu de dăruire si dragoste pentru oameni. Condoleanțe familiei!

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ IN PACE!

5 răspunsuri la „Vlad Vasile, un om care a trăit pentru oameni și o idee…”

  1. il regret pe dl. VLAD VASILE! l- am cunoscut la sedintele FSANP! un om cu un caracter puternic, vertical! pacat, mare pacat ca dupa atatia ani munciti intr-un mediu toxic pentru minte si suflet nu a putut sa se bucure de pensie! condoleante familiei!

  2. Lica Vlad a fost un om deosebit de care imi amintesc cu placere. Ca si coleg de clasa, in liceu, a stiut sa respecte si sa fie respectat, intotdeauna gata sa ajute pe oricine. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *