Inconștiență, prostie sau rea credinta? Cerem încetarea împuternicirii si a detasarii DGA Ioana Serban la conducerea ANP

Acum vreo patru luni ceream conducerii ANP lămurirea aspectelor legate de plata majorărilor de 75% pentru plata muncii in zile de sâmbătă , duminica si sărbători legale si munca suplimentară. Asta după un efort extraordinar de mare din partea sindicatelor pentru ca aceste drepturi sa fie plătite.

Încă de atunci, deși aveam un cadru legal care explică pentru proști cum se face plata acestor drepturi, am avut o prima controversă cu DGA Ioana Serban legată de plata acestor drepturi. Aveam o poziție favorabilă susținută de Direcția juridică si una nefavorabilă susținută de nici nu mai stiu cum sa o numesc pe doamna cu pricina.

S-a trecut peste poveste pentru ca DG Dobrica a dispus plata in continuare a drepturilor ca până atunci, urmând ca ulterior să fie cerut un punct de vedere de la MJ, lucru care s-a și întâmplat.

Punctul de vedere al MJ care trebuia sa lamureasca felul in care vor fi platite majorările de care vorbeam mai sus a venit si este fara echivoc in sensul celor susținute de sindicate, juridicul din ANP si pozitia DG. Si de aici incepe nebunia sau prostia.

În loc să dispună punerea în aplicare a legii având întărite dispozițiile legale de punctul de vedere al MJ, DGA Plesa Cristian ramas la conducerea ANP in lipsa DG Dobrica, a dispus o evaluare a punctului de vedere primit de la MJ. O mare prostie.

DGA Ioana Serban a primit astfel încă o șansă de a-și etala nemernicia. Că nu o pot denumi altfel. Azi, într-un mod mizerabil, demn de un om mic, folosindu-se de lipsa de hotărâre și asumare a DGA Plesa si lipsa DG Dobrica a transmis în unități o adresa prin care dispune efectuarea pontajelor cu macheta de pontaj care calculează fără majorarea pentru munca în zilele de sâmbătă și duminica, privând astfel personalul de drepturile bănești care li s-ar fi cuvenit. Astfel, printr-un abuz, aceasta taie drepturi salariale cuvenite personalului.

Ținând cont de acest lucru CEREM INCETAREA IMPUTERNICIRII DGA Ioana Serban si întoarcerea ei de unde a fost adusă. Altfel, pentru prostia de a nu înțelege ce pricepe toata lumea, încăpățînarea si reaucredinta de care da dovada aceasta femeie, vom fi nevoiți să refuzăm munca suplimentară și munca în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale.

3 răspunsuri la „Inconștiență, prostie sau rea credinta? Cerem încetarea împuternicirii si a detasarii DGA Ioana Serban la conducerea ANP”

  1. Prostia fără margini a unora care se cred mai catolici decât Papa întrece orice limite. DGA Ioana Șerban în stilul ei caracteristic mai dă o lovitura personalului din penitenciare, fapt pentru care o anunțăm ca trecem la treabă prin a refuza munca suplimentară și de a mai lucra în zilele de sâmbătă ,duminică și sărbători legale.

    1. Pana la urma ce așteptăm? Angajări nu, bani nu, ore suplimentare cât duce trenul, bani de haine neactualizate, norma de hrana neactualizata .De ce nu protestam oare? Oare sunt ceva interese?

  2. Dacă este abuz ,atunci sa răspundă in fata organelor judiciare pentru acest lucru !
    Probabil i se taie din salariul ei și ne dă nouă de este așa pornită pe tăieri din salariile oamenilor care muncesc in zilele când alții stau in pat sau la masa cu familia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *