Mâine se alege. Ori ANP plătește munca asa cum am convenit, ori vor munci ei….

Mâine ar trebui să se întoarcă din concediu de odihna directorul general Marian Dobrica, ocazie cu care ar trebui rezolvată si problemă pontarii personalului astfel încât să poată sa-si primească drepturile salariale asa cum prevede legea.

Intelegem ca DG Dobrica imbratiseaza opinia ce o sustinem si noi ca drepturile trebuiesc platite asa cum au fost legiferate, mai ales ca are la dispozitie si punctul de vedere al MJ care spune că avem dreptate in ce susținem. Lucrurile ce ne mira tin de faptul că la nivelul conducerii ANP exista derapaje de la dispozițiile date de DG. Si ma gandesc la faptul că DGA Plesa Cristian a inteles ca in loc sa-si asume o decizie care privea personalul, repet, decizie susținută de un punct de vedere solid al MJ, sa transmită acest punct de vedere spre consultarea direcțiilor juridică și economică, în loc sa dispună aplicarea machetei de salarii asa cum a fost convenția cu directorul general . Asta chiar dacă in unități a trimis-o o pentru punere în aplicare.

În schimb DGA Ioana Serban, într-un dispret total fata de oameni, a ales să nesocoteasca in totalitate decizia DG, sens în care a ales să dispună aplicarea vechii machete care tăia din banii oamenilor, invocând calitatea conferită de DG Dobrica, o mare greșeală, aceea de ordonator de credite. Si de aici o serie de decizii care omoară drepturile personalului.

Deci Mâine știm pe ce drum apucăm. Ori se plătesc drepturile oamenilor, ori oamenii vor refuza sa mai muncească. Poate ca va reusi Ioana Serban sa gaseasca o solutie. Una care sa mulțumească pe toată lumea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *