Proiect de Hotărâre a Guvernului pentru actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

Directia Juridică din ANP, ne transmite spre consultare, proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare, însoțit de nota de fundamentare, cu rugămintea de a  comunica propunerile şi observațiile noastre, la adresa de e-mail anp-dcean@anp.gov.ro, până la data de 27.12.2022.

În acest context, sunteți invitați să transmiteți eventuale observații / propuneri în vederea imbunatatirii prezentului proiect în secțiunea comentarii a prezentului articol.

Observaţiile primite vor fi analizate și, eventual incluse în vederea definitivării variantei finale a proiectului supus analizei.

Proiectul poate fi consultat dând Click pe👇

proiect HG

nota de fundamentare

Un răspuns la „Proiect de Hotărâre a Guvernului pentru actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *