Consiliul de conducere din ANP 22.12.2022

Consiliul de conducere din ANP 22.12.2022 1.

Ordinea de zi :

Analiza acordarii majorarilor salariale de 50% pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale pentru personalul din aparatul central, precum si pentru directorii si directorii adjuncti din unitatile subordonate,aferente trim. IV 2022

– Directori unitate: – Aiud – Arad – Baia Mare – Braila – Rahova – Deva – Tr Severin – Galati – Gaesti – Gherla – Margineni – Tg Jiu – Tg Mures – Tulcea – Spital Rahova – Spital Poarta Alba – Spital Dej – Spital Mioveni – SNPAP Tg Ocna – BAGR – Flamingo

Au fost obiectii ale organizatiilor sindicale pentru Braila, Tr Severin, Spit. Mioveni si Deva. Deasemenea DG se mai gandeste pentru Tg Jiu. Decizia finala o va lua in 28 decembrie. Pana atunci organizatiile sindicale vor transmite in scris motivele pentru care nu sunt de acord cu propunerile in cauza.

DRS: – Arad – Codlea – Pelendava – Focsani – Margineni – Tg. Jiu – Buzias – CE Tg. Ocna

DG propune acordarea si pentru directoarea imputernicita de la Giurgiu ,atat pentru activitatea de dir. adj EAP cat si pentru faptul ca de o luna de cand este director de unitate nu au mai fost probleme in unitate. FSANP se opune.

Dir adj SDRP:  – Bistrita – Oradea – Tg. Jiu – Timisoara – CD Craiova

Se opun organizatiile sindicale pentru Oradea. Pana in 18 decembrie , cand DG va decide, trimitem in scris motivele pentru care nu suntem de acord.

DEA: – Aiud – Pelendava – TR. Severin – Gaesti – Oradea – TG. Mures – Jilava – SNPAP Tg Ocna

Sunt redistribuite 23 de majorari rezultate din fractiile unitatilor 9 in teritoriu:– Jilava – 2 – Tg. Jiu – 1 – Rahova – 2 – Giurgiu – 2 – BAGR – 1 – Sovata – 1 14 aparat central

2. Analiza cererilor de mutare depuse pentru sesiunea organizata in vederea ocuparii unor posture de agent operativ din 8 unitati penitenciare

– Codlea: 6 posturi cu 7 cereri aprobate

– Bistrița: 8 posturi cu 3 cereri aprobate

– Deva: 10 posturi cu 7 cereri aprobate

– Tr. Severin: 5 posturi cu 7 cereri aprobate

– Găești: 10 posturi cu 10 cereri aprobate

– Ploiesti: 5 posturi barbati cu 1 cerere aprobată

– 1 posturi femeie – nicio solicitare

– Tg. Jiu: 8 posturi barbati cu 12 cereri aprobate 2 posturi femeie cu 2 cereri aprobate

– Timisoara: 8 posturi cu 2 cereri aprobate

3. Prezentarea proiectului deciziei DG al ANP privind modelele fiselor posturilor pentru functiile de executie din cadrul politiei penitenciare

Urmare a faptului ca nu toate directiile au reusit sa faca o analiza profunda a fiselor posturilor DG propune amanarea cu o luna a termenului ,pana la sfarsitul lunii ianuarie. Se apreciaza ca incepand cu acordarea drepturilor salariale aferente lunii februarie 2022 se va putea aplica Decizia 51/2019 a ICCJ.

4. Prezentarea situatiei si luarea unei decizii cu privire la numarul de posturi ce vor fi scoase la concurs (sursa externa – functii de executie) in prima parte a anului 2023 Intentia este ca in anul 2023 sa fie scoase la concurs din sursa externa aproximativ 1300 posturi.

– In luna ianuarie se vor scoate la concurs 480 de posturi cu speranta ca se vor ocupa 400. Dintre acestea 100 vor fi in sectorul operativ. Sunt vizate si posturile de psihologi, sectorul economico administrativ (bucatari, conducatori auto, instalatori, electricieni), precum si sectorul medical.

– Etapa a doua va fi in luna aprilie cu 150 posturi pe operativ. Sunt vizate si posture din economico administrative, IT, conducatori auto.

– Etapa a treia probabil in luna august dupa rectificarea bugetară.

5 răspunsuri la „Consiliul de conducere din ANP 22.12.2022”

  1. LA M-CIUC S-A 50 LA SUTA PENTRU LUCRARI DE EXCEPTIE LA ANGAJATA DIN 2021 DEFINITIVATA IN 2022 LA PROPUNEREA SEF LOGISTICA DECI CE PUTEM SPUNE DE CEI CARE AU 10,15,20 DE ANI MUNCITI EFECTIV PRINTRE DETINUTII DE PE SECTII!!!

    1. Acordarea majorării de până la 50% pentru lucrări de excepţie se acorda conform OMJ820/C/2015, prelungit prin OMJ 1592/C/2022, cu respectarea principiului proporționalității. Dacă au fost respectate aceste dispoziții poate primii și acea persoană.
      Dacă nu au fost respectate va rog sa ma contactați la nr 0744776814 Pasc Daniel.

    2. La șefi mediocri, propuneri mediocre. Promovatul 007 e chiar mai mediocru ca șeful de la pază. Nu contează cit ești de incompetent dacă lingi unde trebuie….

  2. Ooooo la Ciuc a fost Feudă pana de una zi ,acu dupa plecarea doamnei Stela s_au mai desumflta băieții, a mai rămas cățelul de curte care e pe picior de plecare .Is curios cui dracu se mai plâng pitici ,ce mă bucur ca s -a spart clica asta de târatâoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *