MITING DE PROTEST STOP ABUZURILOR DIN PENITENCIARUL MIERCUREA CIUC

Federatia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, organizatie sindicala reprezentativa la nivel national, reprezentând  salariați  din întreg  sistemul administratiei penitenciare și sindicatele afiliate prestează în fața Penitenciarului Miercurea Ciuc azi 27 septembrie 2019, ca urmare a modului abuziv, subiectiv si contrar  prevederilor legale in care conducerea acestui penitenciar, înțelege  sa conduca acest penitenciar.  Abuzurile conducerii penitenciarului Miercurea Ciuc s-au concretizat prin decizii abuzive de preluare a unor atributii de serviciu suplimentare, de decizii abuzive de schimbare a locurilor de munca, de tratament subiectiv raportat la acelasi tip de situatie sau mai grav la acoperirea unor situatii de conflict de interese flagrante, de acoperire a unor solicitari de incalcare a legii din partea directorului adjunct economico-administrativ al  unitatii sau de acoperire a unor situatii in care conducatorii institutiei au intrat in conflict cu autoritatile statului, incalcand grav prevederile Codului deontologic si pe cele care reglementeaza activitatea sistemului penitenciar.

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar cere DEMISIA conducerii Penitenciarul Miercurea Ciuc.

 

5 răspunsuri la „MITING DE PROTEST STOP ABUZURILOR DIN PENITENCIARUL MIERCUREA CIUC”

 1. In sfarsit, dupa cativa ani de ananghie, de subjugare, de sclavie in care s-a ajuns din cauza acestui trio incompetent( directorul Miklos Zoltan, dir. adj. ec. adm. Tamas Reka si dir adj. Gherghel Cristnel de la paza ) care zi de zi se hranesc cu prostiile lor si isi bat joc de oameni. Cei care au demnitate si onoare continua lupta cu acesti conducatori ai penitenciarului din Miercurea Ciuc care sunt RUSINEA sistemului ANP, la nici un penitenciar nu a mai existat asa ceva TOTI TREI LA FEL, cum e unul e si celalat nici mai cul si nici mai cult, de-a tunat si a fulgerat doar Blaga a reusit si i-a adunat. Uitati-va un pic de cand a venit Blaga aici a distrus ce a fost intre noi si a creat ce vedeti. Si va mai aduceti aminte, pe cei doi Reka si Cristi , Blaga ia luat cu el in corpul de control DIP, va dati seama cine mergea si executa control pe la alte penitenciare????? MINUNATI-VA ca si ei s-au minunat cand au vazut prostia lor cat de sus a ajuns. Bravo celor ce astazi au protestat, au inceput sa scoata mizeria afara, totusi ceilalti ptr cine slujesc, ca toate aceste probleme toti le au. Curaj fratilor, nu va lasa ti calcati in picioare. Bravo celor ce au demnitate, curaj si spun adevarul . Fiti uniti. BRAVO FSSP sunteti o forta, solidaritate. Cei de minister care au fost aici au vazut ce se petrece, NU POT TRECE CU VEDEREA, cine ar mai indrazni sa le ia apararea acestor directori, sa vedem care sunt complicii lor ? Gata fratilor ajunge, sa iasa totul la iveala. Continuam , nu ne lasam nici pacaliti, nici amagiti nici inselati. NIMENI NU -I MAI PRESUS DE LEGE. Acestia vor sa distruga acest penitenciar, care a ajuns acum in acest hal din cauza lor. RUSINE !!!

 2. Da, un raspuns prompt a venit din partea conducerii, seful biroului logistic a fost detasat ptr 6 luni si asta fara sa ceara el.
  Asa se rezolva problemele in ziua de azi.
  Vai de capul celor care mai sunt in acel birou logistica, care au fost loiali spiritului de dreptate si corectitudine, fara sa fie partizanii luptelor din aceea unitate.
  Rusine.
  Mi-e rusine de aceasta institutie in stadiul in care s-a ajuns!

  1. a fost detasat Roznov la Vaslui,pentru ca l-a prins pe cel de la popota ca a furat varza din ratia detinutilor bineinteles pentru burtica lui miklos si a lui csila.Dar harti se pot trimite si de la Vaslui.Trebuie sesizata de indata comisia de la drepturile omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *