Funcția de director o pălăriei prea marea pentru unii directorii ?

Se întâmplă la Penitenciarul Brăila. Dânsul din imagine este domnul director împuternicit al Penitenciarului Brăila,  Comisar şef de poliţie penitenciară Horia HULUBA, care din nu stim ce cauză, nu respectă, nu știe,  nu vrea, sau considera că funcția de director îi degrevează de obligațiile ce-i revin.

În fapt în data de 16.11.2020, i s-a solicitat dnului director Comisar şef de poliţie penitenciară Horia HULUBA, copii după procesele verbale de ședință și situația posturilor încadrate și vacante, în conformitate cu  Legea nr. 544 din 12 octombrie 2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, Acord Colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unități- sistemul administrației penitenciare, pentru perioada 2019-2020, la care stimabilul director în baza unor rațiuni doar de el intelese, refuză solicitare.

Reamintim  domnului Comisar şef de poliţie penitenciară Horia HULUBA, director împuternicit al Penitenciarului Brăila că respectarea și punerea în aplicare a  prevederilor legale  constituie o obligație nu un moft sau poate ,,Funcția de director este o pălăriei prea marea pentru dânsul ”.

 

 

11 răspunsuri la „Funcția de director o pălăriei prea marea pentru unii directorii ?”

 1. L-AM CUNOSCUT ! un tip veros, razbunator si rau! in prezent in calitate de director imputernicit evita asumarea deciziilor punand adjuncti i sa preia spre exemplu sedintele de c.c. El intra in concediu 2 zile dupa care se intoarce! am lucrat la penit. Braila 28 de ani! desi are 2 ani de imputernicire uite ca il place UNGUREANU!
  e ce nu se scot la concurs posturile de director si director adjunct? de spaga!

 2. Ei, mofturi!

  Dacă ar fi ocupat funcția prin concurs, ca să simtă toată greutatea acesteia, ar fi tratat solicitările altfel.

  Așa, primește banii, dar nu își asumă nicio responsabilitate.

 3. V-ați găsit voi, papagalilor, sa comentați în stil retoric toate problematicile legislative. Mergeți la secretariat, de unde provine, de fapt, denunțătorul atotcunoscator de legislație penitenciară și depuneți cererea de returnare a sorului de studii superioare pe care cu siguranță îl ia. Aveți carente grave de exprimare în acest articol și faultați grav limba română: „obligațiile cei revin”, „copii după”, observându-se clar ca e un articol scris dintr-o vădită tenta de frustrare sindicalista în pauzele de țigară. Indicați baza legala unde e obligat directorul sa va înmâneze copii „după” procesele-verbale de ședință ale CC în mai puțin de 30 zile asa cum stipulează OG 27/2002.

  1. Înainte de a-ți da cu părerea în necunostinta de cauza sau ca urmare a caracterului pupincurist, citește cu atenție articolul și studiază DECIZIA nr. 877 din 27 decembrie 2016
   privind organizarea Consiliului de conducere al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi unităţilor subordonate.

 4. sunt 4 sindicate la penitenciar Braila si toate sunt o varza! BALICA, nu-i asa vrea sa ajunga director ? cum a turnat ea fostii colegi! nu sunteti capabili sa-l dati in judecata? sau comisia de disciplina din MJ!?

  1. Balica, o problema a tuturor directorilor de pe unde a prestat, Galați sau Brăila, dacă nu îi erau îndeplinite doleanțele de preamărire sau altele mai … feminine.
   Prietenii știu dece.
   Cine știe ce funcție mai urmărește doamna, probabil SSSD
   Zic și eu

 5. Bai, noroc cu sindicatele astea ca mai provoaca putin deranj pe acolo. Sincer, nu cred ca Huluba e marea problema a penitenciarului, totusi se vede experienta in ceea ce inseamna cunoasterea legislatiei si omul stie sa vorbeasca in primul rand, sunt coteii de sub el care il sapa de ani de zile, cum ar fi directorul adjunct paza, unu care umbla cu matreata pe el de zici ca e la drumuri si poduri, cu camasa scoasa pe afara vai mama lui, ne aduce aminte de filmele cu BD, si tot dansul a incercat si a reusit sa il faulteze pe domnu Huluba la concursul pentru director adjunct din urma cu cativa ani, la proba de calculator, cum cacat sa pice H-ul la calculator cand el mai daduse concursuri de director mai multe decat painile mancate de Madaras…plus ca ~matreata~ a vrut sa se asigure ca nu intra la scris H-ul, ca il nenorocea….si mai sunt unii sefuti cu pute mici, cum e chiojdoiu, zainea, voiculet…acolo ar trebui umblat, la echipa aia de doi lei…ca o sa fie vai de mama ei puscaria aia cu prostii astia ce vin din spate…nasu cu finu..of doamne…ala de jos e mai lat in cur decat in umeri, iar ala de sus e intepat asa cu o antipatie pura impotriva agentilor…ganditiva ce urmeaza pentru acest penitenciar pe viitor si luati masuri dragilor, noi am iesit la pensie, doamne ajuta, dar pacat de institutia aia, deja acolo nu mai e materia prima detinutul, e ura, dusmania si imfatuarea…dar pe primul loc, prostia.
  Sanatate…si ca sa citez un clasic ~ Opreste caruta sa sa caca calu`

 6. sa plece toti de sus acasa, ei nu vad ca suntem cea mai jalnica puscarie. suntem de ras in tot sistemul bai oamenilor, sa plece dracu de acolo ca pana la urma cred ca pe aia mai sus mentionati, zainea, chiojdoiu etc. cred ca cineva o sa ii bata intr.un final ca oamenii o cauta rau de cativa ani. toti sunt o apa si un pamant. ei nu se gandesc ca nu o sa ii mai salute nici dracu cand ies la pensie? nu se gandesc ca pe strada nu ii baga nimeni in seama? vai mama lor, poate ajungeti sa va pazim…nu ne-ar fi mare mirarea

 7. ANP-ul stie ca la PNT BRAILA nu exista COMISIE DE DISCIPLINA?? noi cum SEMNALAM SI pe cine SESIZAM in vederea unor ABUZURI IN SERVICIU??? De ce e suspendata in instanta comisia de disciplina a cadrelor?? pentru ca directoru nu a numit-o cum trebuie??? inseamna ca nu e capabil domnule. suntem singura puscarie din TARA FARA COMISIE DE DISCIPLINA, ALO DOMNU UNGUREANU< CE FACEM IN ACEASTA SITUATIE?? Acceptam sa fim injurati de superiori si batjocoriti ca asea vrea domnu director paza???

  1. Pentru director, director adjuncți puteți sesiza comisia de disciplina din cadrul Ministerului Justiției respectiv Administrația Națională a Penitenciarelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *