ANP pe ultima suta de metri cu HG pentru locuinte

Prin adresa 25262/DCEAN/31.10.2017 Administratia National a Penitenciarelor transmite in unitati, pentru observatii pana la data de 10.11.2017, proiectul de Hotarare a Guvernului privind criteriile si conditiile de sprijin in construirea sau cumpararea, o singura data in timpul carierei profesionale, a unei locuinte proprietate personala de catre functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

Avand in vedere faptul ca, pentru prima data, acest proiect este insotit de Nota de fundamentare, dupa primirea si analizarea eventualelor propuneri si observatii se va inainta la Ministerul Justitiei.

In situatia in care proiectul va stagna la Ministerul Justitiei, reprezentantii FSSP vor intreprinde diligentele necesare in vederea urgentarii promovarii acestuia in sedinta de Guvern, proiectul in cauza facand parte din cele 4 obiective pe termen scurt asumate la infiintarea organizatiei.

Mai jos aveti proiectul. Eventualele propuneri sau observatii le puteti transmite pe adresele de mail: veronica.boiangiu@anp.gov.ro sau veronica.boiangiu@anp.ro .

proiect HG locuinte var 31.10.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *