Dupa ce ca nu face nimic, ministrul Tudorel nu lasa nici pe altii

De catva timp incoace, ministrul Tudorel Toader isi stabilise o agenda de lucru cu sindicatele si ANP. In buna traditie a treburilor facute de acesta, a pierdut intre timp agenda sau a folosit-o in alt mod. Cert este ca fusesera stabilite o serie de prioritati de care s-a ales praful.

In speta, cea mai importanta, modificarea statutului, a intrat in linie dreapta si dintr-o promisiune, aceea ca forma promovata in Parlament va suferi modificari exista riscul ca statutul sa treaca in forma propusa initial. Si asta deoarece ministrul nu  misca nimic, mai mult a dispus prin Ordin ca nimeni nu are voie sa o faca fara acordul lui.

Nimeni n-ar avea nimic impotriva unei asemenea dispozitii, altfel normala intr-o institutie normala. Dar in MJ, de cand cu Tudorel Toader si nu numai cu el, lucrurile nu sunt tocmai normale. Deciziile se iau cu o viteza care ar face invidios si melcul. Ori asa cum spuneam si in alte dati, ministrul justitiei ar trebui sa se miste mult mai repede la nivel administrativ, sau daca nu poate sa-i lase pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *