Acordarea Normei de hrană pentru funcționarii publici cu statut special în responsabilitatea Ministerului Justiției

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar a solicitat un punct de vedere Ministerului Justiției cu privire la actualizarea normei 6 de hrană cuvenita funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare în conformitate cu Ordinul MAPN nr. MS/97/2018.

În urma demersurilor întreprinse de către Ministerul Justiției prin care solicită  un punct de vedere cu privire la aplicarea creșteri Normei de Hrană  și  funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare,  Ministerul Finanțelor Publice transmite punctul de vedere domnului prof. univ. dr. Tudorel TOADER Ministrul Justiției prin care ne spune că este de competență sa de a analiza și pune în aplicare actualizarea Normei de Hrană. 

Deci domnule prof. univ. dr. Tudorel TOADER Ministrul Justiției poate beneficia și personalul din sistemul administrației penitenciare de actualizarea Normei de Hrană?

Aici răspunsul

 

Un răspuns la „Acordarea Normei de hrană pentru funcționarii publici cu statut special în responsabilitatea Ministerului Justiției”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *