Intalnire de lucru pentru schimbarea uniformei

Administrația Națională a Penitenciarelor invită organizațiile sindicale la o intalnire de lucru organizată în scopul prezentării oportunității schimbării OMJ nr. 2908/C/2013 privind aprobarea Regulamentului pentru descrierea uniformelor și echipamentului specific pentru funcționarii publici din sistemul administrației penitenciare și a Hotărârii de Guvern nr. 1997/2004 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific și însemnelor distinctive pentru funcționarii publici cu statut special din sistemul penitenciar.

Întâlnirea va avea loc în data de 04 decembrie 2019, ora 10.00, în biroul domnului director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

6 răspunsuri la „Intalnire de lucru pentru schimbarea uniformei”

  1. Sa speram ca o sa avem o uniforma demna , asa cum era odata,de calitate nu ce avem acum-salopete care se decoloreaza-, sa speram ca nu e vorba de un alt contract pentru cineva!

  2. Inainte puteai sa dormi in uniforma si nu se sifona, tinea cald, era lejera, aveam pantofi de calitate nu ca acum -de clovn-. Rusine ANP, sper sa va reveniti!

  3. O tinuta decenta ar fi utila odata cu schimbarea statutului. Personal sunt si eu dezamagit de calitatea echipamentului actual. Poate ar fi util si o verificare a contractului care ne-a transformat in „semimascati”. Oare ce a fost in capul omului cu idei care a dorit sa avem „uniforma” de azi?!

  4. Buna seara. Uniforma actuala are plusuri si minusuri. Se discuta aici despre lejeritate si demnitate dar uitam cumva de vechea uniforma care avea/ne oferea si personalitate. In munca zilnica cu detinutii ai nevoie de o uniforma care sa reziste solicitarilor..13 ore pe zi de alergatura pe sectii, spalatul des al uniformei, confortul portului,,etc, acum e momentul ca sindicatele sa solicite remedierea deficientelor actualei uniforme sau reactualizarea celei vechi. Parerea mea.

  5. Poate ar trebui să se facă o întâlnire cu cei de la jandarmerie să vă învețe secretul achiziționării unui echipament de calitate ca specialiști în Anp zero

  6. In anul 1997 m-am angajat in sistem. Am fost imbracat din cap pana in picioare cu o uniforma de care eram mandru ca o purtam! Chiar daca atunci detinutii erau linistiti de legile existente, tot era o miscare continua . Calitatea uniformei a fost degradata constant . Din ce am citit, a contribuit si actualul presedinte FSANP, d-l Dumitrascu, la diminuarea valorii normei de echipare. Imi pare rau de aceasta pozitie pumincurista a unui om care reprezinta o federatie.( a se vedea articolul de pe PI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *