De ce sa ne priasca Pastele?

ANP emite si transmite spre punere in aplicare o decizie, Decizia 397/15.03.2018, prin care dispune aplicarea interdictilor pentru detinuti si  persoanele vizitatoare, personalului unitatii. Astfel prin aceasta decizie, identifica  ca posibili contravenienti prin incalcarea prevederile Anexelor 1-3 din Regulamentul de aplicare a legii 254/2013 membri peronalului, acestia avand numai vina ca isi aduc pentru a consuma pe fuga si in conditii inumane amaratul ala de pachet.

Si daca a avut nesimtirea sa creada ca ar putea sa aiba in punga un produs sau un obiect care face parte din cele interzise detinutilor, i-au stors ,,lamaia”. Jap ii ard o contraventie grava, este adevarat de nivel mediu, intre 100 si 500 de lei in functie de cum se trezeste ,,constatatoru”   Asta ca sa nu i se acreasca de sistemul asta. 

Si asta se intampla deoarece pe lucruri ce privesc personalul, nu se mai ingrijeste nimeni sa ne consulte. ca poate spuneam ca nu este normal. Chiar daca in preambulul Deciziei invoci aplicarea unitara, nu este normal sa lasi la latitudinea fiecarui director de unitate sa-mi spuna daca am voie sa intru cu,, un derivat din lamaie” sau nu. Poate ca altul nu are nimic impotriva lamaii, dar poate ca nu este de acord cu vreun alt aliment interzis a fi primit de detinuti, aliment ce ar putea face parte din amaratul ala de pachet..

Haideti sa ne trezim, sa comunicam, si sa punem in practica ce v-ati asumat prin semnatura. Consultarea structurilor sindicale. Poate asa ne vom intoarce la bune practici.

 

 

Un răspuns la „De ce sa ne priasca Pastele?”

  1. Deci nu mai am voie cu prajitura facuta de nevasta-mea ci doar de cele de cofetarie ambalate si cu data expirarii? Ne-au egalizat? Dam si noi zilnic de acum inainte cu petitii, reclamatii, actionari in instanta, daca avem aceleasi obligatii trebuie sa avem si aceleasi drepturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *