Ordinul privind plata majorării de 75% pentru munca suplimentară urmează să fie semnat

Una din problemele ce au fost discutate cu directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a fost aceea legată de emiterea Ordinului ce reglementează plata majorării de 75% pentru munca suplimentară.

Domnul Marian Dobrica ne-a încredințat că săptămâna aceasta ministrul Tudorel Toader va semna Ordinul. Azi, discutând la minister, inteleg ca ministrul are la mapa pentru semnat pe lângă alte documente si Ordinul care ar trebui să mai elimine din milionul de ore suplimentare efectuate si neacordate ce vine ca moștenire înainte de intrarea in vigoare a legii 79/2018.

Acest lucru este posibil prin plata orelor suplimentare efectuate si necompensate cu timp liber corespunzător de după 1 aprilie 2018. În acest fel recuperările acordate de acum înainte vor diminua fondul de timp efectuat si nerecuperat existent.

Speram ca semnarea Ordinului sa se faca azi pentru a putea face plățile luna aceasta, având în vedere că ANP si-a luat măsuri pentru achitarea sumelor datorate printr-o deschidere suplimentară de credite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *