659 de Polițiști de penitenciare din 26 de unități penitenciare au participat la Paradele Militare dedicate zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

La împlinirea a 100 de ani de la aniversarea Marii Uniri de la 1918, Polițiști de penitenciare alături de celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, au participat azi,  1 Decembrie 2018, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în Orașul Marii Uniri  Alba Iulia, București, cât și în toată țara.

51 de membrii ai personalului din cadrul Penitenciarului Aiud și Gherla alături de celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională în blocul de defilare al Paradei Militare organizate la Alba Iulia.

 

Polițiștii de penitenciare de la Penitenciarului Deva defilează alături de celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, la parada organizată în Deva.

Polițiștii de penitenciare de la Penitenciarul Târgu Jiu prezenți la parada organizată în Târgu Jiu.

Polițiștii de penitenciare de la Penitenciarul Craiova, Penitenciarul Pelendava și Centrul de Detenție, la defilarea de 1 Decembrie.

Polițiștii de penitenciare alături de celelalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională în blocul de defilare al Paradei Militare Naționale din București de la Arcul de Triumf.

Polițiștii de penitenciare de la Penitenciarul Codlea la defilarea de 1 Decembrie.

 

Felicitări tuturor participanților.

La multi ani, colegilor noștrii ! La mulți ani, români ! 

LA MULTI ANI, ROMANIA!

Un răspuns la „659 de Polițiști de penitenciare din 26 de unități penitenciare au participat la Paradele Militare dedicate zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *