ANP, plan de măsuri, instrucțiuni, pentru prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii virusului Covid-19 în sistemul penitenciar

În contextul apariției în România a primelor cazuri de coronavirus, având în vedere obligațiile angajatorului cu privire la asigurarea securității și sănătății lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă, precum și informarea și instruirea lucrătorilor conform prevederilor art.6  și art. 7 din Legea nr. 319/2006- Legea securității și sănătății în muncă, Administrația Națională a Penitenciarelor, transmite la nivelul unităților,  Planul de măsuri, instrucțiuni, pentru prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii virusului Covid-19 în rândul personalului și a persoanelor private de libertate. Planul de măsuri conține o serie de măsuri cu caracter preventiv, cu caracter informativ, de prevenție generală și măsuri igienico-sanitare.

Un răspuns la „ANP, plan de măsuri, instrucțiuni, pentru prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii virusului Covid-19 în sistemul penitenciar”

  1. Dl prezident forțați oprirea vizitelor ppl și oprirea transferurilor și custodiilor pana nu ne îmbolnăvim și noi. Italia Spania a oprit toate vizitele la ppl. Opriți viziteleeeeee!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *