Echilibrul, pacea și bucuria sunt rodul unei vieți de succes

Thomas Kinkade spunea că : „Echilibrul, pacea și bucuria sunt rodul unei vieți de succes. Începe prin a-ți recunoaște talentul și a găsi modalități de ai servi pe alții utilizate-le.”

Asta crede și polițistul de penitenciare Blîndu Cătălin Ionuț care a reușit să îmbine perfect, rigorile profesiei de polițist cu pasiunea pentru arbitraj .

Pentru ca această „rețetă” să fie desăvârșită, Cătălin a mai adaugat un „ingredient” important și anume, suportul moral asigurat de către o familie minunată alături de care se simte împlinit.

După mii de ore de muncă au început să apară și marile rezultate, astfel încât, începând cu anul 2023, Cătălin a fost promovat la cel mai înalt nivel arbitrând în Liga 1.
Primul joc la care a fost delegat de CCA în calitate de arbitru futsal Liga 1 a fost la Odorheiu Secuiesc.

Suntem mândri de faptul că, Ionuț Cătălin BLÎNDU, face parte din echipa Penitenciarului Deva și suntem convinși că va ajunge departe.

Un răspuns la „Echilibrul, pacea și bucuria sunt rodul unei vieți de succes”

  1. Am onoarea să vă salut! Lăsând la o parte formalitățile care, oricum nu au nicio valoare la Penitenciarul Baia Mare, unde hipnoza generală merge spre noul pavilion care urmează a fi construit, în detrimentul oamenilor, al sufletului acestora, al conștiinței lor, și de ce nu chiar dacă am pus virgulă după „și”, al moralității acestora. Din curentul anti-„analfabeților funcționali” susținut de Horia, face parte trup-suflet domnișoara SCM (04). Acum s-a lepădat de dânsul, dar nu de moștenirea lăsată și anume, abuzuri, incompetență, șantaj, dar mai ales MANIPULARE (domnia sa 04 recomanda cartea ARTA MANIPULĂRII de K. Dutton)… Dar să nu uităm că a făcut „dezvoltare personală” cu doamna psiholog Angela K. Concluzia e că la Baia Mare directorul actual, sensibilizat de relația din trecut cu domnișoara 04, chiar dacă acum e un MANAGER PREMIUM (FĂRĂ IRONIE)… are tendința de a o „asculta” în anumite decizii!!! PS uitați-vă în biroul educație ce oameni competenți aveți și nu mergeți pe relația naș/fină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *