UN NOU SINDICAT: Sindicatul Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc se afiliază Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar

BUN VENIT ÎN GRUPUL NOSTRU!                                                                                                

Începând cu luna ianuarie, în Miercurea Ciuc a fost înființat legal,               Sindicatul Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc, formațiune sindicală afiliată Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, care va reprezenta doar interesele membrilor.

Președintele noului sindicat este Adrian Bujac, care de la înființare a reușit să adune un număr important de membrii .

,,Ne dorim condiții cât mai bune de muncă pentru membrii noștri de sindicat, milităm pentru apărarea drepturilor celor care lucrează în Penitenciarul Miercurea Ciuc” a subliniat Adrian Bujac, liderul Sindicatul Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc.

Le urăm succes pe aceasta cale colegilor de la Miercurea Ciuc și bun venit în rândurile noastre, domnului Adrian Bujac, președintele Sindicatului Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc putere de munca alături de colegii din conducerea sindicatului și îi asigurăm de tot sprijinul nostru.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI !!!  

 

2 răspunsuri la „UN NOU SINDICAT: Sindicatul Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc se afiliază Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *