Ultraj la Penitenciarul Deva

Seria ultrajelor la care este supus personalul din Penitenciare continuă.

În data de 05.06.2019 în jurul orei 18.40, un coleg de la Penitenciarul Deva a fost atacat și înjunghiat de trei ori în zona intercostala pe partea stângă  cu o foarfecă de către un deținut, agentul fiind transportat de urgență la spital.

Șeful de schimb își sprijinea colegii în mutarea unui deținut la o alta cameră.

Vom reveni cu detalii .

6 răspunsuri la „Ultraj la Penitenciarul Deva”

  1. Ignoranței cu care am fost tratați până acum de acest sistem bazat pe orice, mai putin pe competența, ar trebui să ne facă să ne dăm seama că trebuie să cerem mai mult, pentru că merităm mai mult.
    Lipsa unei protecție pentru personal, lipsa resursei umane, o legislație în favoarea infractorilor, dotarea precară, lipsa logisticii, lipsa banilor pentru salarii normale, ne-au adus aici…adică in COLAPS!

  2. Dar trebuie sa stiti si dvs.cate abuzuri sau facut si se fac in continuare in penitenciarul Deva(Bîrcea Mare)si nimeni nu a luat masuri!?Deci va rog pe mai marii de la conducerea A.N.P.-ului luati masuri pt.agentii care ii ameninta si ii injura pe detinuti deorece aceasta situatie nu s-ar fii intamplat!!!

  3. Pai nu mai vă dați cu părerea despre deținuți ca și supraveghetori din penetenciarele din România au vina lor pt comportamentul lor care îl au cu ei eu va scriu din propria experienta ca și eu am trecut prin acest penetenciar am fost înjurat de ei și am lăsat capul jos ca să nu mi sa facă rău, dar nu mulți sunt ca mn alți sunt cu nervii la pământ din cauza lor, câți deținuți au murit în acesta penetenciar din cauza conduceri în 2015 2016 2017 de ce nu i lasă la cabinetul medical când trebuie de ce nu va pasa și de suferința lor și scrieți articole despre violenta deținuților scrieți și despre cei care au fost lăsați sa moara de către penetenciar ul barcea mare, va rog sa faceți lumina în cazul celor decedați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *