Statutul Politistului de penitenciare intre ce isi doreste ministerul justitiei si ce am negociat

Ministerul Justitiei isi propune sa ne testeze vigilenta si promoveaza o forma a statutului politistului de penitenciare care pe ici, pe colo, incearca sa coteascade la cele convenite in intalnirile avute si in care ar fi avut ocazia sa ne spuna de ce nu sunt de acord cu propunerile puse in discutie.

In plus nu se regaseste in textul legii partea disciplinara, lucru care ne pune in garda fata de intentiile ministrului Tudorel Toader, care nu este la prima eschiva de acest fel, lucru foarte grav intr-un parteneriat ce se doreste, cel putin in ce ne priveste, a fi unul fara echivoc, transparent si respectat de toate partile. Il banuim pe domnul ministru ca doreste promovarea in continuare, separat, a proiectului ce contine procedura disciplinara si raspunderea patrimoniala de cel ce tocmai am incheiat a-l discuta.

Vom fi insa atenti ca domnul ministru sa respecte ad-literam ce a promis ca face si vom fi prezenti la lucrarile din comisii pentru a incerca sa indreptam ce ministrul isi doreste sa modifice intr-un mod ce nu onoreaza institutia ce o conduce. Mai jos proiectul:

Statut Politist de penitenciar-Forma finala promovata de MJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *