Sindicatul„Lex Et Voluntas”din Penitenciarul Arad sau despre un nou sindicat ce se afiliaza Federatiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar

Atunci cand va anuntam infintarea Federatiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar va spuneam ca asteptam in randurile noastre si alti colegi ce impartasesc principiile dupa care ne ghidam. Si acest lucru s-a intamplat, alaturi de noi venind mai multe sindicate.

La acest moment avem bucuria de a va anunta afilierea unui nou sindicat. Acesta este sindicatul ,,Lex et Voluntas” din Penitenciarul Arad. Sindicatul are peste 100 de membri si daca va merge in felul acesta avem certitudinea ca va deveni reprezentativ la nivelul acestui penitenciar si unul din sindicatele pe care ne vom putea baza in luptele ce le vom avea de purtat in apararea drepturilor personalului.

Le uram succes pe aceasta cale colegilor de la Arad si bun venit in randurile noastre. Uram de asemenea domnului Briciu Adrian Codin, presedintele sindicatului ,,Lex et Voluntas” din Penitenciarul Arad  putere de munca alaturi de colegii din conducerea sindicatului si ii asiguram de tot sprijinul nostru.

Un răspuns la „Sindicatul„Lex Et Voluntas”din Penitenciarul Arad sau despre un nou sindicat ce se afiliaza Federatiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *