Scurt rezumat al problemelor discutate in sedinta Consiliului de conducere al A.N.P.

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar a participat miercuri 19.10.2022, la ședința Consiliul de conducere al Administrației Naționale a Penitenciarelor unde au fost discutate/ analizate următoarele:

1. Oportunitate declansare procedură de schimbare din functie posturi de execuție – ofiter. In cadrul ANP structurile au identificat 5 posturi astfel:
– 1 post DMRU
– 1 post Psihologia personalului
– 1 post Direcția juridica
– 1 post DPCT
– 1 post DTIC

2. Trecere în revista a posturilor neocupate care se încadrează în categoria posturilor unice, precum si a functiilor/posturilor care nu sunt unice, dar care la acest moment nu este incadrata nici macar o funcție din stat și declansare procedură ocupare prin concurs a funcțiilor unice(de conducere si execuție) posibil a putea fi ocupate ca urmare a aplicării OUG 80/2022.

La acest moment sunt încadrați in sistemul penitenciar aproximativ 13150 membrii ai personalului, dintr-un total de 16000.

La trecerea în revista a tuturor posturilor de execuție și conducere a rezultat urmatoarea situatie cu mențiunea ca pentru funcțiile de conducere( care se regasesc mai jos), procedura va fi exclusiv interna :
– DSDRP – 68 posturi
– DEA – 36 posturi
– DRS – 45 posturi
– Medical – 32 posturi
– DMRU – 8 posturi
– DTIC – 1 post

Dintre aceste posturi s-ar dori scoaterea la concurs a 18 posturi de DASDRP si 4 de director medical. DEA, lipsă personal, se va face o analiza la sfârșitul lunii noiembrie( se definitivează alte 2 proceduri de concurs) si va solicita atunci.
Cât despre functiile de execuție s-au limitat la 6 posturi consilier juridic și 15 posturi în IT.

Un răspuns la „Scurt rezumat al problemelor discutate in sedinta Consiliului de conducere al A.N.P.”

  1. Buna ziua, cred ca site-ul dvs. ar putea avea probleme de compatibilitate cu browserul. Cand ma uit la site-ul tau in Safari, arata bine, dar la deschiderea in IE, are unele probleme care se suprapun. Am vrut doar sa va dau o atentie rapida! Pe langa asta, blog fantastic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *