Scurt rezumat al întâlnirii de azi dintre directorul general al ANP și organizațiile sindicale reprezentative

Azi 05.05.2022, începând cu ora 10.30, a avut loc întâlnirea de lucru între conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și organizațiile sindicale reprezentative la nivelul poliției penitenciare după cum urmează:

1. Acord colectiv – ANP și MJ își asuma aplicarea vechiului acord in continuare. Dl. DG va lua legătura cu MJ sa urgenteze semnarea unui nou acord.
2. Decizia ICCJ nr. 51 – nou încadrații vor fi numiți in funcții in temeiul a ceea ce s-a stabilit in grupurile de lucru.
3. Plata orelor suplimentare – Dl.DG va solicita MJ sa urgenteze trimiterea la MO a OMJ privind plata muncii suplimentare.
4. Situatie plata sentințelor judecătorești – eșalonare. Se va verifica și se vor plăti conform eșalonarea, cel mai probabil după rectificare dacă pe trimestrializare nu este stabilit altfel.
5. Mutări polițiști de penitenciare – va fi o ședința preliminara cu sindicatele înainte de a fi discutate mutările in ședința de consiliu de conducere. 6000 de cereri, 600 de posturi și 500 de polițiști.
6. Profile psihologice – se lucrează la profilul psihologic al funcțiilor: Sef Birou, Sef Serviciu. Urmează profilul Director Adjunct.
7. Concursuri – se vor mai organiza pana la sfârșitul anului inca o runda de concursuri pentru SS și ȘT.
8. Concurs directori – ANP a nominalizat membrii in comisia de concurs care țin de competentă ANP. MJ a rămas sa identifice membrii din compentența ministerului.
9. Analizare stat de funcții unitati pentru a identifica nevoi de suplimentare funcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *