Raspunsuri la o parte din problemele ridicate la Conferinta Nationala a FSSP

Asa cum a promis, Ioana Morar, director general adjunct in Administratia Nationala a Penitenciarelor(ANP), a raspuns la o parte dintre problemele care au fost ridicate la Conferinta Nationala a  Federatiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar(FSSP).

Raspunsurile primite exprima o preluare de prevederi legale din perspectiva structurilor din ANP si nu o aprofundare a celor cerute de noi, fiind prezentate probleme la modul general si nu punctual, neincercand lamurirea acelor aspecte care ne-au facut sa punem intrebari. Dar sarcina noastra este sa obtinem in cel mai scurt timp si acele raspunsuri.

In schimb ramane reactia rapida in a ne transmite un raspuns, meritul de a se tine de cuvant cu privire la ce promisese si mai mult, respectul ce l-am simtit din partea doamnei Morar (nu este la prima ,,abatere” de acest fel), sens in care tinem sa-i multumim. Mai jos adresa cu raspunsurile:

Adresă 12439 din 28.11.2017

2 răspunsuri la „Raspunsuri la o parte din problemele ridicate la Conferinta Nationala a FSSP”

  1. Dna. Ioana Morar este un om special care respectă munca fiecăruia in parte. Aduce plus valoare sistemului penitenciar și este un om care înțelege pe deplin problematica cu care vă confruntați. Este un om de cuvânt și cu adevărat profesionist. Anul trecut, deși nu-i eram subordonată, cu o zi înainte să mă pensionez, a strâns oamenii de la DRS și a rostit un cuvânt frumos despre activitatea mea de 25 ani in sistem. Am primit de la ei un coș cu flori, așa cum alții nu au catadicsit să se deranjeze. Era cat pe ce sa plec la pensie cu un gust amar, de obiect folosit pana la epuizare de către șeful meu direct, care a luat un an întreg 50% pentru munca subordonatilor, dar iata că dna Ioana Morar a știut să îmi mulțumească. De multe ori mă întâlneam cu dânsa pe holurile instituției la ore târzii, pe înserat și ne salutam discret. Uneori, un zâmbet și o floare dăruite de persoane deosebite, te fac să te simți om și să crezi că mai există speranță pentru omenire. Multumesc, doamnă. M-am bucurat când am văzut-o la ședința voastră, pentru că știam că-i pasă. Respect! Iar vouă, succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *