Raportul anual de activitate pe anul 2021 ANP

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar este invitată să participe la prezentarea Raportului anual de activitate pe anul 2021, eveniment care sa desfășurat azi, 03.03.2022, începând cu ora 10.00, la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor și în format on-line, cu conducerile unităților penitenciare, cu următoarea agendă:

  • Deschiderea evenimentului. Intonarea imnului.
  • Prezentarea Raportului anual de activitate pe anul 2021; Dl comisar sef de poliție penitenciară Dr. Dan Halchin   director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.
  • Aspecte concluzive; Dl George Bogdan Ilea secretar se stat Ministerul Justiției.

În încheiere reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor și Ministerul Justiției a transmis mesajul de, ” Vă mulțumesc „pentru efortul depus în îndeplinirea obiectivelor tuturor polițiștilor de penitenciare.

Ulterior bilanțului am discutat cu dl. George Bogdan Ilea secretar se stat Ministerul Justiției,   urmând ca în perioada imediat următoare să reluăm discuțiile pe probleme personalului și din sistemul administrației penitenciare.

Raport anual de activitate al Administrației Naționale a Penitenciarelor poate fi consultat accesând linkul de mai jos ⬇:

BILANT-ANP-2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *