Proiectul de OMJ pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului justiţiei nr. 482/2020 privind stabilirea condiţiilor de acordare în beneficiul poliţiştilor de penitenciare a compensaţiei lunare a chiriei, precum şi a compensaţiei lunare a chiriei pentru plata ratei sau a unei fracţiuni din rata aferentă unui credit ipotecar/imobiliar destinat achiziţionării unei locuinţe sau unui contract de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinţei

  Administrația Națională a Penitenciarelor ne transmite proiectul de OMJ pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului justiţiei nr. 482/2020 privind stabilirea condiţiilor de acordare în beneficiul poliţiştilor de penitenciare a compensaţiei lunare a chiriei, precum şi a compensaţiei lunare a chiriei pentru plata ratei sau a unei fracţiuni din rata aferentă unui credit ipotecar/imobiliar destinat achiziţionării unei locuinţe sau unui contract de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinţei, însoțit de referatul de aprobare al acesteia, cu rugămintea de a  comunica,  până la data de 23.10.2020,  la adresa de e-mail elena.mihai@anp.ro, propunerile şi observaţiile cu privire la proiectul supus analizei.

                    Precizăm că observaţiile şi propunerile dumneavoastră trebuie să fie transmise în format word și pdf, cu respectarea prevederilor Anexei 2 la Instrucțiunile privind elaborarea actelor cu caracter normativ din domeniul de activitate al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, aprobate prin Decizia directorului general al ANP nr. 302/2019.

Mai jos puteți consulta proiectul și referatul de aprobare 

Proiect OMJ chirie 13.10.2020

Referat de aprobare modificare OMJ chirie 13.10.2020

                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *