Proiect Metodologie de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare la Şcoal Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna

Administrația Natională a Penitenciarelor ne  transmite proiectul de OMJ pentru modificarea și completarea Anexei nr. 2  la Ordinul Ministrului Justiției nr. 2412/C/2013 pentru aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare la Şcoal Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, însoțit de referatul de aprobare al acestuia, cu rugămintea de a comunica, până la data de 15.07.2020, la adresa de e-mail elena.mihai@anp.ro, propunerile şi observaţiile cu privire la proiectul supus analizei.

Observaţiile trebuie  transmise în format word și pdf, cu respectarea prevederilor Anexei 2 la Instrucțiunile privind elaborarea actelor cu caracter normativ din domeniul de activitate al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, aprobate prin Decizia directorului general al ANP nr. 302/2019.

Proiectul poate fi consultat mai jos:

Proiect-OMJ-Modificare-OMJ-2412 Anexa nr. 2 10.07.2020

Referat de aprobare 10.07.2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *