Proiect de OUG privind modificarea Legii 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare în scopul deblocării concursurilor

Proiect de Ordonanță de urgență a guvernului privind modificarea Legii 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare în scopul deblocării concursurilor a fost transmis spre avizare către Consiliul Economic  și Social urmând a fi pus pe ordinea de zi a Guvernului în vederea aprobării .

AICI: Proiectul de  OUG pentru modificarea și completarea Legii nr. 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare

OUG-modif-L145-statut-politisti-1

 

 

 

2 răspunsuri la „Proiect de OUG privind modificarea Legii 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare în scopul deblocării concursurilor”

  1. Dl prezident cu mărirea normei de hrana care trebuia sa o primim de anul trecut ce se întâmplă? Iar cu mărirea normei de echipament?

  2. Dl prezident de ce nu cereți printr-o scrisoare către Directorul General lămuriri în privința situației confuza în legătură cu pensiile militare care în data de 28 01 2020 întra în dezbatere? Oare ANP ce rost mai au dacă nici în acest sens nu fac nimic. Își iau salarii pe degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *