Prezentarea Bilanțului Activitatilor din anul 2018 a Administrație Naționale a Penitenciarelor și a Direcției Naționale de Probațiune

Azi 14.03.2019 începând cu ora 9.00 la sediul Institutului Național de Statistică a avut loc ședința de bilanț privind Raportul anual de activitate 2018 al Administrație Naționale a Penitenciarelor și a Direcției Naționale de Probațiune.

La această activitate au participat domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER Ministrul Justiției, reprezentanți ai instituțiilor penitenciare, reprezentanți ai organizațiilor sindicale,  reprezentanți ai serviciului de probațiune,  precum și alți invitați.

Domnul comisar șef de penitenciare Marian DOBRICĂ, director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, a prezentat  Raportul anual de activitate -2018 , iar în încheiere a ținut să mulțumească întregului personal din sistemul administrației penitenciare pentru activitatea depusă.

Domnul Liviu TOADER, director general, Direcția Națională de Probațiune a prezentat  Raportul anual de activitate -2018 , iar în încheiere a ținut să mulțumească tuturor pentru activitatea depusă.

În încheiere domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER Ministrul Justiției, a concluzionat și a felicitat întreg personalul pentru activitatea depusă.

Aici bilanțul

Raport activitate ANP 2018

Raport activitate DNP 2018

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *