Pensiei lungă!

𝐔𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐞ț𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚ă𝐫𝐢𝐢!

După o carieră de 23 de ani în care a servit Patria cu credință, curaj și devotament, a venit vremea ca domnul comisar șef de poliție penitenciară, Iulian Marin Tiple, director al Penitenciarului Gherla, să se retragă din rândul cadrelor active începând cu data de 21.12.2023, mulțumindu-i pentru toată contribuția adusă unității, pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor.

Vă dorim ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal. Domnule comisar șef de poliție penitenciară Iulian Marin Tiple, vă dorim multă sănătate, să vă bucuraţi în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii, alături de cei dragi și o 𝑷𝒆𝒏𝒔𝒊𝒆 𝒍𝒖𝒏𝒈ă!

𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕ă𝒓𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒊𝒆𝒓ă !

2 răspunsuri la „Pensiei lungă!”

  1. Felicitări domnului Tiple pt cariera lui ,un om deosebit păcat ca nu a stat mai mult la Ciuc ca da oamenii ca ei ducem lipsa ,ce este la noi acu e de noapte minții, un demagog care nu se mai da plecat! Multa sănătate și pensie lungă domnule Director Tiple!

  2. Felicitări, stimate domn colonel! Respectele noastre! Trist totuși că pe pagina oficială de Facebook a Penitenciarului Baia Mare nu s-a postat un minim mesaj de recunoștință celui care a fost unul dintre cei mai buni ofițeri ai instituției. Așa se întâmplă din păcate când pagina este coordonată de un lacheu pervers și subiectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *