Ordinul nr. 2127/2020 privind organizarea și desfășurarea activităților de prevenire a corupției și de educație pentru promovarea integrității în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor și al unităților subordonate

În Monitorul Oficial al României  nr. 498 din 12.06.2020, a fost publicat ORDIN Ministrului Justiției  nr. 2.127/C din 26 mai 2020,  privind organizarea și desfășurarea activităților de prevenire a corupției și de educație pentru promovarea integrității în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor și al unităților subordonate.

Puteți vizualiza aici:  Document OMJ 2127/C/26.05.2020-

 

 

2 răspunsuri la „Ordinul nr. 2127/2020 privind organizarea și desfășurarea activităților de prevenire a corupției și de educație pentru promovarea integrității în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor și al unităților subordonate”

  1. Foarte tare , bravo ANP pentru si pentru ca aveti in unitati DPCTcare dorm ,,,, linistiti si legati la ochi de conducerile unitatilor. „Corb la corb nu scoate ochii” valabil si real pentru ANP-ul care prefera sa bage sub pres mizerii decat sa „ia taurul de coarne”…normal de inteles, ca nu se stie cum ajunge X in locul fruntii ANP si se pot platii polite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *