OMJ privind compensația pentru chirie și transformarea în rată pentru creditul ipotecar/imobiliar aprobat

Ordinul Ministrului Justiţiei privind stabilirea condițiilor de acordare în beneficiul polițiștilor de penitenciare a compensației lunare a chiriei, precum și a compensației lunare a chiriei pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rata aferentă unui credit ipotecar/imobiliar destinat achiziționării unei locuințe sau unui contract de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinței aprobat de către Cătălin Marian Predoiu Ministrul al Justiției  și transmis spre publicare în Monitorul Oficial al României.

Please follow and like us:

8 răspunsuri la „OMJ privind compensația pentru chirie și transformarea în rată pentru creditul ipotecar/imobiliar aprobat”

  1. Si cand putem sa beneficiem de prevederea asta??? Eu vreau sa fac un credit ipotecar saptamana asta… pot face cerere sa imi deconteze ? Cat mai asteptam??? Cand devine oficial??? In cat timp???? Multumesc

    1. Dreptul este prevazut de la aparitia Legii nr. 145 din 22 iulie 2019
      privind statutul polițiștilor de penitenciare, puteți face credinul.

  2. Ba fomistule fă-ți creditul pe spatele tău nu pe spatele pușcăriei ca altceva nu știți decât chiri și sa va plătească ratele, de când lucru în sistem asa generație ca voi nu am văzut. Nu va este rușine?

    1. Marian, faptul că tu ești un angajat vechi și poate ai deja o locuință achiziționată, nu cred că îți dă dreptul să jignești un coleg mai tânăr! El nu cere nimic în plus față de ceea ce îi oferă ( în sfârșit, după lupte sindicale intense) Legea!! Inclusiv pentru asta s-au luptat sindicatele! Este ca și cum colegii de la 8 ore i-ar face „fomiști”( urâtă exprimare) pe cei care lucrează în weekend, doar pentru faptul că cei din urmă câștigă câteva milioane în plus…Sindicatele s-au luptat și se vor lupta pentru ABSOLUT toate drepturile voastre, chiar dacă unii beneficiază de ele și alții nu…( A se vedea „chirii”, „credite” sau alte drepturi/sporuri)!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *