OMJ 1560/2020, pentru stabilirea procedurii de angajarea fără concurs în poliția penitenciară publicat in Monitorul Oficial al României

În Monitorul Oficial al României nr.357 din 05.05.2020 a fost publicat OMJ 1560/2020, pentru stabilirea procedurii de angajarea fără concurs în poliția penitenciară, în temeiul art.9 din Anexa 1 la Decretul Președintelui României 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României .

Aici :

OMJ 1560_2020 privind angajarea fara concurs in politia penitenciara

4 răspunsuri la „OMJ 1560/2020, pentru stabilirea procedurii de angajarea fără concurs în poliția penitenciară publicat in Monitorul Oficial al României”

  1. În perioada imediat următoare vor fi scoase la concurs mai multe posturi din diferite zone de activitate

   1. As dori sa fiu informată referitor :la scoaterea la concurs , data de înscriere, data când se desfășoară concursul și locurile disponibile.

    1. Administrația Națională a Penitenciarelor recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ care pregătesc poliţişti de penitenciare!

     Având în vedere contextul epidemiologic actual și normele de distanțare socială, începem campania de recrutare și transmitere a dosarelor în format electronic, urmând ca, în funcţie de evoluţia epidemiologică, să vă comunicăm detalii referitoare la termenele limită pentru parcurgerea tuturor etapelor necesare participării la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care pregătesc poliţişti de penitenciare.

     Pentru informații complete, vă recomandăm să accesaţi site-ul instituției noastre, secțiunea „Carieră – Admitere în instituții de învățământ- Admitere 2020” http://anp.gov.ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant-2/admitere-2020/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *