O saptamana incarcata

Saptamana ce vine avem doua intalniri importante. Prima va fi la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor  unde suntem invitati la o ultima consultare pe repartitia celor 1000 de posturi si asa cum spuneam intr-un comentariu la un articol anterior, ne vom ingriji sa facem tot posibilul ca acestea sa fie si ocupate. 

Cea de-a doua intalnire va fi joi la Ministerul Justitiei unde ne vom intalni pentru a fi semnat Contractul colectiv de munca al personalului contractual la nivel de sistem penitenciar, contract ale carui ultime detalii le-am stabilit la intalnirea din decembrie ce a avut loc la Ministerul Justitiei. Contractul colectiv de munca expirase acum 3 ani. Desi am incercat o negocierea a lui ne-am lovit de refuzul MJ si ANP pe cateva aspecte care acum au fost rezolvate. Vom aduce in discutie si promovarea Memorandumului privind incadrarea celor 1000 de posturi si a celor ramase neocupate din sectorul operativ.

Sper intr-o rezolvare a acestor probleme pentru a putea sa ne ocupam si de alte lucruri.

2 răspunsuri la „O saptamana incarcata”

  1. Dl prezident pe când preconizate ca vom prîmi norma de hrana și de echipament marita?Iar sporul de conducere pentru agenți îl vom primi anul acesta.Dacă la întâlnirea pe care o aveți săptămână aceasta nu se rezolva nimic sunați goarna !!!Nu de alta dar eu lucrez la plutonul escorte și mă interesează aceste creșteri deoarece știți ce salarii avem fata de colegii care lucrează la ture.Vă Mulțumesc și sper ca nu vam deranjat.

    1. Nu m-ati deranjat. Comparatia cu cei de la ture nu este corecta avand in vedere ca atunci cand nu era sporul de 75% nu va mai comparati cu ei.
      Cat despre sporul de conducere la agenti, se va regasi in deciziile de reincadrare, proces aflat in desfasurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *