O noua întâlnire a conducerii ANP cu organizațiile sindicale

Ieri a avut loc o noua întâlnire a Directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor cu sindicatele reprezentative din sistem. A fost o întâlnire care a trecut în revista problemele ridicate în ultimele patru sedinte. Problemele rezolvate sunt punctuale, rămânând ca pentru cele de sistem sa mai treacă timp pana vom avea un răspuns. La unele intr-o perioadă mai scurta, la altele…

Discutiile au vizat și o serie de probleme cu care se confrunta sistemul. Una ar fi cea a supraaglomerarii, problemă ce generează multe alte necazuri, de la lipsa infrastructurii dar și a personalului. O alta problema ar fi aceea a greutăților generate in procedura de concurs de lipsa specialiștilor pe zona de testare psihologică. Acest lucru generează întârzieri mari, la acest moment căutându-se solutii de cooptarea si a altor colegi psihologi in aceasta direcție.

Cu data de 1 septembrie, asa cum anuntam, conducerea ANP își va asuma pentru întreg personalul acordarea sporurilor pentru perioada concediului, la acest moment căutând o soluție tehnica de punere în practica, în aplicația de pontaj, a acestui lucru.

Decizia 51 va fi in continuare subiect de discuție, conform celor convenite in sedinta de la minister, iar aprobarea accesului cu telefonul mobil va fi tranșata pana la următoarea întâlnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *