O discriminare nu rezolvă competența sistemului

Constatăm cu regret, că anunturile de ocupare prin concurs din sursa externa a posturilor vacante din sitemul penitenciar interzic posibilitatea ca personalul din sistemul penitenciar sa candideze pentru ocuparea acestor posturi vacante. Am crezut ca este doar o bâlbă a sistemului generată de volumul mare de muncă, dar de fapt nu este așa. AȘA A FOST STABILIT .

Nu intelegem decizia , mai mult consideram ca este discriminatorie și cerem conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor să revină la aceasta decizie, permițând personalului sa fie parte a acestei competiții. 

O discriminare nu cred ca rezolvă competența sistemului, din contră credem că acesta este un bun mijloc de a testa aceasta competență in raport si cu cei care se inscriu din sursă externă.

Mai jos aveți solicitarea de a se reveni la aceasta decizie cu mențiunea că este nevoie de competiție prin care să ne verificăm si personalul, asigurându-l în același timp de respectul nostru pentru eforturile de a acoperi si posturile ce azi sunt scoase la concurs.

Adresa acces personal la concursuri

 

 

Un răspuns la „O discriminare nu rezolvă competența sistemului”

  1. Buna ziua. Se face la nivel de tara o lista cu cei care doresc vaccin antigripal? Cred ca ar fi bine sa existe o initiativa centralizata. Ne-ar scuti de alergatura ca nebunii prin farmacii in care suntem mintiti ca nu au vaccin, in contextul in care se face trafic greu pe sub tejghea. La MAI s-au facut listele, la fel si la SRI. Noi???
    Poate sper la prea mult de la un sistem care in afara de salariu nu ofera decit minciuni gogonate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *