Munca de Sisif

Povestea o stiti. Asa se intampla si cu eforturile noastre de a putea împinge mai departe acest sistem. Cu o periodicitate care a început să agaseze, orice dialog încropit cu conducerea Ministerului Justiției e sortit esecului.

Si asta datorită modului în care politicienii acestei țări inteleg sa respecte poporul roman. Pot parea cuvinte mari si care au devenit cliseu. Numai ca joaca unor iresponsabili omoară eforturi depuse în găsirea unor soluții de resuscitare a unor sisteme aflate în amortire.

Unul dintre ele este sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, iar ca parte a lui sistemul penitenciar. Repet, joaca unor iresponsabili ne-au lăsat fără ministru intr-un moment in care erau oportune decizii si nu o stare  letargica pe care o trăiesc acesti iresponsabili.

Ministru Toader, bun sau rau, era un partener, intr-o perioada in care salarizarea reprezintă o nebuloasa, statutul era in Parlament. Dar asta este. O luăm de la început. Se poate si altfel doar dacă ministrul va face parte din următorul Guvern. Dar nu mai avem un prim-ministru ca Tudose, care sa-l puna la treaba.

2 răspunsuri la „Munca de Sisif”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *