MULȚUMIM „ÎNVINGEM ÎMPREUNĂ”

#Învingem  Împreună ajută instituțiile din Aiud în lupta împotriva COVID-19. Aceștia au donat aparatură de protecție pentru Polițiștii de penitenciare din cadrul Penitenciarului Aiud și Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud.

Pentru a susține nevoia urgentă de echipamente de protecție în lupta împotriva COVID-19, echipa Învingem Împreună a început să producă și să doneze viziere pentru angajații din instituțiile statului care lucrează în prima linie.

Vizierele sunt echipamente care asigură un plus de protecție pentru gură, nas și ochi. Cu ajutorul acestora, se evită intrarea în contact a feței cu particulele din aer, care ar putea fi purtătoare de microbi. Astfel, împreună cu masca chirurgicală, oferă o protecție sporită celor care se expun riscului de infectie intrând în contact cu persoanele purtătoare de COVID-19.

Pe lângă vizierele de protecție, Învingem Împreună a mai donat și două tuneluri dezinfectante către Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și  Penitenciarul din Aiud.

„La Învingem Împreună, credem că în aceste momente, pentru a depăși această perioadă cu bine, este esențial să ne implicăm și să lucrăm împreună! Prin aceste donații, vrem să ne arătăm recunoștința și să îi sprijinim pe cei care luptă în fiecare zi în prima linie ca să salveze cât mai multe vieți. Avem mare nevoie de ei iar ei, la rândul lor, au nevoie de ajutorul cât mai multora dintre noi.” a declarat Adrian Cîrjaliu, inițiatorul proiectului Învingem Împreună.

Mulțumim Învingem Împreună  pentru sprijinul acordat în această perioadă!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *