Miercuri 22 mai 2019, la sediul Guvernului, o întâlnire care ar putea rezolva revendicările angajaților din sistemul penitenciar

În continuarea demersurilor intreprinse de către Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar împreună cu Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciar si ca urmare a eforturilor depuse de doamna Ana Birchall, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Ministrul al Justiției, interimar, suntem invitati miercuri 22 mai 2019 la sediul Guvernului, unde va avea loc o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Guvernului, Ministerului Finanțelor, Ministerului Justiției și ai Administrației Naționale a Penitenciarelor, în vederea identificării și susținerii soluțiilor necesare pentru rezolvarea problemelor transmise ministrului justiției.

Aici invitația:

Un răspuns la „Miercuri 22 mai 2019, la sediul Guvernului, o întâlnire care ar putea rezolva revendicările angajaților din sistemul penitenciar”

  1. Eu as prefera sa mergem inainte pana la blocarea sistemului . Sa faca paza cu gardienii publici! Politicienii ne-au dezamagit mereu. Nu au gasit timp pentru Statut nici bani pentru asigurarea drepturilor legale a angajatilor, in schimb au tot modificat legislatia privind drepturile detinutilor si au gasit bani de despagubiri ale acestora pentru conditii neconforme!!! De frica ca vor ajunge la Puscarie au tot modificat legile justitiei!! Acum tot ei sunt parteneri de dialog prin -a mia oara – disponibilitatea noastra de a le mai acorda incredere!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *