La Ministerul Justiției dezbatere publică pe Ordinul privind tranformarea chiriei in rată, iar la Parlament discuții reluate pe pensiile de serviciu…

Azi, la Ministerul Justiției a fost dezbatere publică pe Ordinul ministrului justiției de transformare a chiriei in rata. Participarea, atât la nivel de MJ cat si a ANP, a lăsat de dorit cu scuze pentru cei trimiși de aceste instituții să dezbată cu organizațiile reprezentative din Sistemul Penitenciar. Asta dovedește,,interesul” celor care ne conduc.

Tot azi, la Comisia de munca din Camera deputaților, am fost scoși dintre cei care vor rămâne fără pensii de serviciu. Astfel, militarii, polițiștii și polițiștii de penitenciare sunt in continuare beneficiari ai prevederilor legii nr. 223/2015.

Si asta cu sprijinul exclusiv al sindicatelor si membrilor Comisiei de muncă și a președintelui Comisiei, domnul Solomon.

În rest numai de bine conducerii MJ si ANP pentru ,,sprijinul de-a dreptul stralucit” la lucrarile Comisiei, ,,lipsind cu desavarsire” ca sa citez pe cineva celebru, punandu-ne în brad de sărbători un ,,prețios dezinteres”. Vă ,,mulțumim” și să aveti garanția că vom răspunde în același fel la doleanțele dumneavoastră.

Un răspuns la „La Ministerul Justiției dezbatere publică pe Ordinul privind tranformarea chiriei in rată, iar la Parlament discuții reluate pe pensiile de serviciu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *