Întîlnirea de la senat un pas spre normalitate

 Miercuri 03.10.2018  la Senat a avut loc întîlnirea Comisiei de aparare. Florin Șchiopu Președintele  Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, a participat  la ședința Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, pentru a transmite nemulțumirile  noastre legate de modul cum a fost promovat Statutul polițistului de penitenciare.                                                        Având în vedere multitudinea nemulțumirilor noastre legate de modul în care a fost promovat statutul si ținând cont de faptul că membrii comisiei au vrut să se pronunțe în cunoștință de cauza pe amendamentele noastre,    amendamente ce vor fi însușite de aceștia, cu privire la Statut, discuțiile au fost amânate a avea loc peste două săptămâni.

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar va fi prezentă  la ședința comisie, pentru a apăra și susține drepturile funcționarilor publici cu statut special din Administrația Natională a Penitenciarelor.

2 răspunsuri la „Întîlnirea de la senat un pas spre normalitate”

  1. mda, fiecare cu ce-l doare … s-a adus măcar vorba despre raportul pentru legea de aprobare a oug 59? Trebuia depus de comisia de munca pana pe 27 septembrie, dar ioc. Nerespectând termenele se va ajunge la adoptarea tacita a legii si la baterea in cuie a oug 59.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *