Întâlnire de lucru între conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și organizațiile sindicale reprezentative

 

Azi 09.03.2022, începând cu ora 10.30 la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor  a avut loc întâlnirea de lucru între conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și organizațiile sindicale reprezentative la nivelul poliției penitenciare, întâlnire la care au fost discutate următoarele probleme:

– stadiu concursuri la toate nivelurile functiilor de conducere
a) directori de unitate – suspendat pana la judecarea unei contestații
b) șefii de tura și secție urmează procedura normala după terminarea testării psihologice.
c) procedura trecerii agenților în corpul ofițerilor – urmează ca după data de 15 aprilie sa înceapă testarea psihologică. A fost creat profilul psihologic pentru trecerea în corpul ofițerilor de execuție.
Se va putea contesta rezultatul in 30 de zile urmând sa fie primit un feedback
– Desfasurare actiuni Covid – se va transmite in teritoriu un plan de masuri care sa reglementeze activitatea în situația în care epidemia Covid
– Incheiere negocieri vizavi de aplicarea Deciziei 51. Se vor sintetiza toate propunerile urmând sa fie luata o Decizie.
– Bugetul pentru cheltuieli de personal indestulator
– Verificarea SPsP – există o evaluare care se va definitiva in perioada imediat următoare.
– Stadiul evaluării Proiectului pilot cu privire la scoaterea Grupei de intervenție – săptămâna viitoare se încheie acest demers, urmând sa se facă o evaluare si sa se dispună in consecință.
– Situatie comunicare între conducerea DASDRP(director adjunct si sefi serviciu)de la Tg-Jiu si șefii de tură. Se va demara o acțiune de control după care se vor dispune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *