In sfârșit incep concursurile pentru șefii de tură…

Azi, Centrul de concurs Craiova a afișat calendarul desfășurării probelor de concurs pentru ocuparea posturilor de șef de tură pentru penitencuarele: București-Jilava, Constanța-Poarta Albă, Craiova-Pelendava, Drobeta Turnu Severin, Galați, Giurgiu, Margineni, Ploiești, Ploiești Târgșoru-Nou, Slobozia, Tg-Jiu, Tulcea și Spital Mioveni.

De anunțat ne anunță rușii, că președintele Comisiei de concurs o va face după ce se termină concursul. Câtă minte să ai să gândești că nu vom afla, când acest concurs este cel mai așteptat concurs, probabil după cel de directori. Dar aceștia sunt cei care ne doresc ca parteneri. Probabil acesta este modul de comunicare la Galați. Că altfel nu reușesc să înțeleg.

Am cerut de-a lungul timpului conducerii ANP(toate) crearea unui corp de elita, care sa fie pregătit oricând să organizeze concursuri, sa stăpânească procedura de desfășurare a concursului, care să creeze acele subiecte care să nu poată fi contestate deoarece au acoperire legală totală pe prevederile legale, care să încerce sa înlăture subiectivismul de orice fel și a cărui prestație să fie deasupra de orice bănuială. Nu s-a întâmplat, dar continui să sper ca acest lucru se va întâmpla. Recunosc ca la sesizarea noastră, in două-trei cazuri au fost înlocuiți membrii ai Comisiilor de concurs în care conflictul de interese era major. Dar nimic despre crearea unui cadru de colaborare între membrii Comisiei si reprezentanții desemnați de sindicate. Sperăm ca acest lucru să se îndrepte deoarece sapă la rădăcina încrederii ce încercăm sa o protejam din răsputeri. Și dovada am făcut-o cu vârf și îndesat de-a lungul timpului.

Mai jos calendarul probelor de concurs:Centrul-de-concurs-Penit.-Craiova

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *