Îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru polițiști de penitenciare

Îmbuntațire condițiilor de muncă , sănătatea și securitatea în muncă, precum și perfecționarea profesională a polițiștilor de penitenciare din sistemul penitenciar a fost și rămân o prioritate.

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, a semnalat și a cerut în mod constant  Administrației Naționale a Penitenciarelor și Ministerului Justiției,  să depună eforturi constante în vederea  îmbunătățitrii condițiilor de muncă pentru polițiști de penitenciare.  În continuare  demers al ANP în îmbunățățirea condițiilor de muncă prin identificarea nevoilor de modernizare

Administrația Națională a Penitenciarelor, ne transmite, atașat, propunerea criteriilor care vor face obiectul analizei și monitorizării, începând cu anul 2023, a lucrărilor de investiții/intervenții cu sau fără autorizație de construire/reparații curente și a obiectelor de inventar/dotărilor care vizează îmbunătățirea condițiilor de muncă.

În acest sens, vă rugăm să analizați documentul atașat 👉 Anexa  și să ne transmiteți propuneri (  în sectiunea comenterii ,Termen 18.11.2022) cu privire la introducerea altor criterii (spații, obiecte, dotări) care credeți că ar avea impact asupra îmbunătățirii condițiilor de muncă.

 

Un răspuns la „Îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru polițiști de penitenciare”

  1. Îmbunătățirea condițiilor de muncă pe linia IT mi se pare o mare măgărie. Este obligația angajatorului să asigure echipament IT profesional dacă vrea performanță.
    În fapt, se vor cheltui bani din fondurile alocate condițiilor de muncă nejustificat.
    Ca să nu mai spun ca trecerea/achiziționarea body cam la condiții de muncă este blasfemie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *