Decontul serviciilor turistice, pentru polițiștii de penitenciare

Decontul serviciilor turistice, în anii 2022-2026 pentru angajatii din sistemul poliției penitenciare 

Începând cu 1 ianuarie 2022, angajații din sistemul poliției penitenciare beneficiază de decontarea serviciilor turistice, în valoare de 1.450 lei.

Decontul este reglementat de OUG nr. 131/dec. 2021, care prevede că, în perioada 2022-2026, pentru personalul militar, poliţiştii, poliţiştii de penitenciare şi personalul civil se decontează serviciile turistice prestate de orice structură de primire turistică de pe teritoriul României, achiziţionate direct sau prin intermediul unei agenţii de turism licenţiate, în limita a 1.450 lei/anual.

Totodată,  cei care nu au folosit în întegralitate, în anii 2019 și 2020, decontul pentru servicii turistice, beneficiază de acest drept până la 30 iunie 2022.

 

8 răspunsuri la „Decontul serviciilor turistice, pentru polițiștii de penitenciare”

    1. Pentru ca in sistemul de apărare aceasta suma nu se impozitează. Dacă ar fi acordati bani, nu voucher, atunci s-ar impozita.

    1. Dacă sunteți in concediu de creștere a copilului pe întreg anul 2022 nu beneficiați de vauchereul de vacanță.
      In situația în care nu sunteți în concediu de îngrijire a copilului pe întreg anul 2022 da beneficiați de vauchereul de vacanță.

  1. Pentru a fi decontate serviciile turistice, este ca nevoie ca unitatea turistica sa se afle pe lista agreata de ministerul turismului???

    1. Buna sera. Decontul de vacanță conform legislației în vigoare se face până la data de 31.12.2022. Vă rog să anunțati serviciul financiar că urmează să solicitați decontul pentru a avea o situație a necesarului de fonduri cu destinația decont voucherul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *