Cupa 25 Octombrie MAPN – Cross si Tir sportiv, Miercurea-Ciuc

 

Cu ocazia „Zilei Armatei României”, în perioada 17 – 18.10.2022, Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” a invitat instituțiile din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din garnizoana Miercurea Ciuc, să participe la competiția „Cupa 25 Octombrie” ce a inclus Cross și Tir sportiv.
Au răspuns invitației vânătorilor de munte, loturile sportive ale Inspectoratului de Poliție Harghita, Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita, Serviciului pentru Telecomunicații Speciale precum și polițiștii de penitenciare din Penitenciarului Miercurea Ciuc.
În cadrul acestei cupe, polițiști de penitenciare din cadrul Penitenciarul Miercurea Ciuc, membrii ai Sindicatului Liber din Penitenciarul Miercurea Ciuc,  sindicat afiliat Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, în cadrul probei de tir, a obținut locul II, respectiv medalia de argint pe echipă.

Lotul de tir sportiv a fost format din domnul Inspector de poliţie penitenciară,Onțiu Horia, domnul agent principal de politie penitenciară  Cilip Sava Ilie și domnul agent de poliţie penitenciară Galben Petre.

Suntem mândri de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *