Continuam protestele refuzând munca suplimentară. A treia zi de refuz.

Azi este a treia zi în care personalul penitenciarului Tg-Jiu refuză munca suplimentară. Începe sa fie din ce în ce mai greu pentru conducerea operativă a penitenciarului sa găsească soluții. Începând de azi, din ce în ce mai mulți colegi din operativ ating pragul celor 144 de ore ce trebuie lucrate în luna decembrie și vor trebui înlocuiți. Multumim colegilor de la 8 ore pentru efortul făcut și sperăm că în momentul în care vor face fondul de timp al lunii(care va fi atins mult mai repede) sa se alăture demersului nostru pentru a da greutate mesajului.

Poate așa vor pricepe și conducătorii noștri că fără efortul ce îl faceți în fiecare lună,  acest sistem intră în colaps. Poate că de data asta vor găsi soluții, înlocuind, din nou personalul din serviciu cu cei din administrativ, dar nu vor avea la îndemână nelimitat soluții să o facă, doar dacă oamenii vor trăda. Sper să nu se întâmple acest lucru, mai ales că ce am făcut la Tg-Jiu a fost apreciat de colegii din Federația Polițiștilor din Penitenciare și poate va fi un bun exemplu și pentru ceilalți colegi care s-ar putea alătura demersului nostru. Multumim pentru aprecieri și îi așteptăm alături de noi.

Și trebuie sa facem asta tocmai  pentru a le arăta ,,papușarilor” din penitenciare, care acum mai abitir decât în alte dăți  se folosesc de golaniile cu care v-au obișnuit, tocmai a vă demonstra ca ei pot. Hai să le demonstrăm că puțin ne pasă de măgăriile care le fac și vom duce bătălia până la cap.

Iar din ianuarie vom face la fel, mai mult, vom protesta în stradă la fiecare două săptămâni.

3 răspunsuri la „Continuam protestele refuzând munca suplimentară. A treia zi de refuz.”

  1. De-a lungul timpului atât la nivel general, în speță Anp s_au perindat o grămadă de tipologii umane, nu mai zic la nivel teritorial,unități penitenciare dar ce se întâmplă acum e strigător la cer. Va dau un singur exemplu domnul director al Penitenciarului M Ciuc conduce unitatea în mod discreționar având 2 _3 aghiotanti de care se folosește! Acest domn venind ca Mesia pe pământ a uitat ca libera exprimare a fost câștigată prin vărsare de sânge acu 34 de ani. Aces, domn” distins nu face altceva decât sa bage râca între oameni, dezinformează și nu recunoaște nimic din ce afirmă. Oare nu se teme că o s-ai cresca nasul ca lui ,,minciunica „.Bătrânele,mare grija la zeciuiala și lucrezi și în deplasare!!Eu te salut Mitică 😁!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *