Concurs de ocupare a 328 posturi din sectorul economico-administrativ, din unităţile penitenciare şi 2 posturi din aparatul propriu al A.N.P.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 328 posturi vacante deexecuţie (ofițer și agent) în cadrul sectorului economico-administrativ, din unităţile penitenciare şi 2 posturi vacante de execuţie (ofiţer) din aparatul propriu al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor – Unitatea de Implementare Proiecte.
La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi
condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Menţionăm că Anunţul de concurs este publicat pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, la secțiunea Carieră – Concursuri funcţii execuţie –  Concursuri în curs de derulare.

Posturile de ofiter

Posturile de agent

 

Anunţul de concurs

cerere de înscriere

declaraţie

opis

După testarea psihologică, candidaţii declaraţi „apt” psihologic vor depune o adeverinţă (conform tipizatului descărcat aici) completată de medicul de familie. Fişa medicală se deschide/eliberează doar după depunerea adeverinţei completate de medicul de

5 răspunsuri la „Concurs de ocupare a 328 posturi din sectorul economico-administrativ, din unităţile penitenciare şi 2 posturi din aparatul propriu al A.N.P.”

 1. Bună ziua,as dori sa depun un CV ,am calificarea de economist,expert contabil ,locuiesc în Comănești,jud.Bacau

  1. Trebuie sa completati un dosar care va cuprinde si CV-ul. Documentele necesare inscrierii le gasiti pe site-ul institutie unde vreti sa aplicati.

 2. Buna ziua! As dori sa depun dosar pentru ocuparea postului de instalator/instalații sanitare și gaze .As dori sa stiu care e data limita de înscriere . Va multumesc anticipat!

  1. Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs
   în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de
   26.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *