Au salvat viața unui om

 

Sentimentul solidarităţii, dragostea pentru semeni, pregătite pentru situaţiile în care pot deveni îngerii păzitori a unor persoane care riscă să își piardă viața, însă o secundă le poate reda bucuria de a trăi – şansa unui nou început.

O femeie este în viaţă datorită profesionalismului colegelor noastre Corina Antoniade și Mihaela Secoban, angajate în cadrul Penitenciarului Aiud, care cu o stăpânire de sine incredibilă, au aplicat manevrele de resuscitare învățate și a resuscitat pe femeia care intrase în stop cardio-respirator, ținând victima în viață până la venirea medicilor. Datorită lor, medicii au preluat pe femeie în stare stabilă şi au transportat-o la spitalul din Aiud.

Pentru persoana salvată, dar şi pentru noi, colegii lor, Corina Antoniade și Mihaela Secoban sunt profesioniste şi, nu în ultimul rând ,, eroine”.

 

 

16 răspunsuri la „Au salvat viața unui om”

  1. Frumos că mai există oameni inimoși care nu stau pe gânduri în a veni în sprijinul semenilor. Bravo lor! Felicitări!

  2. Mulțumim! Vă suntem recunoscători pe viață pentru ca ați fost îngerii salvatori ai unei ființe deosebite pe care o iubim enorm de mult! ❤️

  3. Felicitări!!! Cuvintele în asemenea situații sunt de prisos! Dar nu e lucru puțin ca o persoana sa se bucure de viață în fiecare zi, datorita vouă! Jos pălăria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *