Asa cum promiteam ne apucam de treaba. OUG 90/2017 amendata

Azi am reluat demersurile pentru promovarea intereselor personalui de penitenciare si nu numai. Si cand spun nu numai, ma refer si la colegii din Politie si de ce nu, militarii. Si cum de-a lungul activitatii sindicale am militat pentru o solutie sustinuta de tot sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, am transmis catre Senat,

prima Camera a Parlamentului sesizata in ce priveste OUG 90/2017( Ordonanta ce reglementeaza salarizarea personalului bugetar in anul 2018), o solicitare prin care incercam sa amendam prevederile OUG 90/2017 , in sensul platii orelor suplimentare si a plati actualizate a Normei de hrana si a Normei de echipare. Tinem aproape si urmarim procesul legislativ. Mai jos aveti adresele transmise:

Adresa-Amendamente-OUG-90_2017-plata-ore-suplimentare-aparare-modificat

Amendamente-OUG-90_2017-plata-ore-suplimentare-aparare-modificat

 

2 răspunsuri la „Asa cum promiteam ne apucam de treaba. OUG 90/2017 amendata”

  1. Corect vati apucat de lucru dar cu angajările de personal când se va începe pt ca știți foarte bine ca suntem praf și nu mai putem .Iarăși cu sporul acela de conducere pt agenți când îl vom primi?

    1. Marti va fi o sedinta la ANP, pe repartizarea celor 1000 de posturi,iar joi avem o intalnire la Ministerul Justitiei unde vom pune in discutie si aceasta problema. Vom depune toate diligentele ca macar pentru cele 1000 de posturi sa fie depus Memorandumul in vederea demararii procedurilor de concurs. Dorim ca acest lucru sa se intample cat mai repede, tocmai pentru a reduce acest deficit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *