Anunțul de scoatere la concurs a 3 posturi de ofiţer din sectorul economico-administrativ, din Aparatul Central·   Anunţul de scoatere la concurs a 2 posturi din cadrul Oficiului Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale, din Aparatul Central·Anunţul de scoatere la concurs a 58 posturi din sectorul medical, din unităţile penitenciar spital

Vă informăm că pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, la secțiunea Carieră – Concursuri funcţii execuţie –  Concursuri în curs de derulare, au fost publicate următoarele anunţuri : ·         Anunțul de scoatere la concurs a 3 posturi de ofiţer din sectorul economico-administrativ, din Aparatul Central·         Anunţul de scoatere la concurs a 2 posturi din cadrul Oficiului Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale, din Aparatul Central·         Anunţul de scoatere la concurs a 58 posturi din sectorul medical, din unităţile penitenciar-spital.

Concurs de ocupare a 58 posturi (ofiţer şi agent) din sectorul medical, din unităţile penitenciar-spital

Anunţul de concurs

  • Anexa 1 – Repartizarea posturilor pe unităţi penitenciare
  • Anexa 2  – Condiţii specifice, tematici, bibliografii şi probe de concurs.

Concurs de ocupare a 2 posturi de execuţie din cadrul Oficiului Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale, din Aparatul Central

Anunţul de concurs

  • Anexa – Condiţii specifice, tematici, bibliografii şi probe de concurs

Concurs de ocupare a 3 posturi de ofiţer din sectorul economico-administrativ, din Aparatul Central

Anunţul de concurs

  • Anexa – Condiţii specifice, tematici, bibliografii şi probe de concurs

2 răspunsuri la „   Anunțul de scoatere la concurs a 3 posturi de ofiţer din sectorul economico-administrativ, din Aparatul Central·   Anunţul de scoatere la concurs a 2 posturi din cadrul Oficiului Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale, din Aparatul Central·Anunţul de scoatere la concurs a 58 posturi din sectorul medical, din unităţile penitenciar spital”

  1. Doar la spitalele penitenciar?! De ce?! La Penitenciarul Arad s-au pensionat in 2018 3 asistenti medicali si in 2019 se vor mai pensiona inca 3!Este un penitenciar de maxima siguranta, cu o sectie exterioara , desi efectivele de detinuti au scazut in ultimii ani avem din ce in ce mai multi detinuti bolnavi cronici cu afectiuni care necesita dispensarizare continua si din ce in ce mai multi bolnavi cu afectiuni psihiatrice care necesita tratament medicamentos administrat STRICT SUPRAVEGHEAT DOZA CU DOZA !!!

  2. La medical doar la spitale, de ce? La Arad s-au pensionat în 2018 trei asistenți și urmează ca în primul trimestru din 2019 să se pensionare încă trei asistenți! Asta în condițiile în care la Arad există o secție exterioară, aproape 700 de bolnavi cronici intre170-180 de deținuți cu tratament psihotrop su 400 de rețete lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *